Inloggen

FAQ

Hoe zit het met mijn privacy?
We respecteren jouw privacy; jouw gegevens (zoals je e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor onderzoeken. Jouw gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die jij geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. Neem een kijkje in het privacy statement.

 

Kan iedereen lid worden van het TeamAlert Jongerenpanel?
Je mag lid worden van het TeamAlert Jongerenpanel als je tussen de 12 en 24 jaar oud en woonachtig in Nederland bent.

 

Ik heb me ingeschreven voor het TeamAlert Jongerenpanel. Hoe gaat het nu verder?
Direct nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail met een link naar je inlogpagina. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf hebt opgegeven.

 

Ik heb me ingeschreven voor het TeamAlert Jongerenpanel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?
Er zijn een aantal mogelijke oorzaken:

  1. Je hebt jouw gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Als je deze gegevens volledig invult, heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Het kan voorkomen dat voor bepaalde onderzoeken een selectie gemaakt wordt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.
  2. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld leeftijd).
  3. Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen, vragen we je het e-mailadres dat je bij je inschrijving hebt opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt of misschien heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kunt je e-mailadres raadplegen en eventueel aanpassen op je eigen profielpagina.
  4. Het kan zijn dat e-mails worden tegengehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein 'crowdtech.com'. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.

 

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?
Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres, zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

 

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?
Je krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar het onderzoek waarmee je automatisch toegang hebt tot de vragenlijst.

 

Moet ik een onderzoek meteen invullen?
Nee, je kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat je het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

 

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?
De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld duren de vragenlijsten zo'n 5 tot 10 minuten.

 

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?
Leden ontvangen ongeveer 2-3 keer per maand een uitnodiging voor een online vragenlijst. Hoe vaak we je uitnodigen hangt onder andere af van je profiel. We nodigen je namelijk alleen uit voor onderzoek dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.

 

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?
Nee, deelname is niet verplicht. Als je een keer geen tijd of geen zin hebt om een vragenlijst in te vullen, hoef je niet mee te doen. Wel vragen we je om minimaal één keer per halfjaar mee te doen aan een onderzoek. 

 

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?
De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om onze projecten en campagnes beter te laten aansluiten op jongeren en hiermee de wereld voor jongeren een beetje veiliger, gelukkiger en gezonder te maken. Een aantal resultaten kun je terugvinden op de resultatenpagina

 

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?
Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van je internetbrowser. Indien je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via contact.

 

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?
Je kunt je e-mailadres raadplegen en aanpassen op je eigen profielpagina.

 

Ik wil me uitschrijven uit het TeamAlert Jongerenpanel, wat moet ik doen?
Je kunt je uitschrijven na het inloggen via uitschrijven. Na uitschrijving benaderen wij je niet meer voor onderzoeken.

 

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?
Je kan andere vragen stellen op onze contactpagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een antwoord.